Web Analytics Made Easy - Statcounter

رقیه یادگاری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طبق قانون مدیران کل و روسای دستگاه های اجرایی در استان موظف هستند که اگر در دستگاه متبوع آنها بازنشسته ای به کار گرفته شده، با وی لغو قرارداد کنند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی افزود: با توجه به اینکه دستگاه های اجرایی زیرمجموعه وزارتخانه ها هستند، بایستی وزارتخانه ها بر اجرای این قانون در دستگاه های زیرمجموعه خود نظارت داشته باشند تا اگر بازنشسته ای به کارگیری شده، با وی قطع همکاری صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یادگاری بیان کرد: در استان اطلاعاتی در مورد تعداد مدیران بازنشسته به طور دقیق وجود ندارد و این موضوع را هم دنبال کردیم، اما با توجه به اینکه تعدادی از افراد نیز غیربومی بوده و سوابق آنها در جای دیگری است، احصای وضعیت این افراد با مشکلاتی مواجه است، اما مدیران دستگاه ها در زمینه اجرای این قانون موظف هستند و وزارتخانه ها نیز بر عملکرد مدیران استانی خود در این رابطه نظارت دارند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی خاطرنشان ساخت: از سوی دیگر برخی دستگاه ها که بایستی اطلاعات مربوط به نیروهای مشمول قانون منع به کارگیری بازنشستگان خود را به سازمان برنامه و بودجه اعلام کنند، تاکنون در این رابطه اقدامی انجام نداده اند.

وی توضیح داد: این قانون شامل کسانی می شود که بازنشسته هستند و به صورت قراردادی اعاده به کار شده اند که طبق قانون نباید دیگر به کارگیری شوند، مگر اینکه دارای شرایط ایثارگری باشند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی تصریح کرد: در مورد یکی از مدیران استان که بحث بازنشسته بودن وی مطرح شد و هم اکنون در سمت خود مشغول به فعالیت است باید گفت در زمینه پست ها و مشاغل تخصصی همچون فرماندار و از این قبیل، وزارتخانه می تواند فرد را تا سن ۶۵ سالگی با ۳۵ سال خدمت به کارگیری کند و تا قبل از این سن، مانعی برای فعالیت فرد وجود ندارد، حتی اگر سابقه کاری وی بیشتر از ۳۰ سال باشد.

کد خبر 4524469

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی قانون منع به کارگیری بازنشستگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۶۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند

سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: دریافت هدیه در مقابل انجام وظایف مرتبط با شغل کارمندان دستگاه‌های اجرایی، بر اساس قانون، ممنوع است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری این سازمان، ۱۱ اردیبهشت‌ با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری را درباره ممنوعیت رشوه، سوءاستفاده از مقام اداری و دریافت هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه، متذکر شد.
 
در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هرگونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان برای کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی درباره مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، مؤسسات و نهاد‌های عمومی دولتی و غیر دولتی، ممنوع اعلام شده است.
 
بر اساس ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوءاستفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل برای کارمندان دستگاه‌های اجرایی در همه سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذی‌ربط خود، تخلف محسوب می‌شود.
 
این بخشنامه همچنین یادآور می‌شود که بر اساس ماده ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به‌طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط، پاسخگو باشند.
 
دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، با تأکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در همه سطوح ستادی و واحد‌های تابعه، تصریح می‌کند که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی، اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید برای گذراندن مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری یا مراجع قضایی، معرفی شوند.
 
بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان کرده و تأکید می‌کند که درباره عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور، مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند نیز مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • حذف معافیت مشمولان بالای ۳۵ سال از برنامه هفتم
  • رئیس مرکز آمار ایران تغییر کرد
  • رئیس مرکز آمار تغییر کرد